‘Bij Schakel & Schrale is het werken eigenlijk heel gezellig’

Onze hoofduitvoerder Hans Polman, verantwoordelijk voor de restauratie van het oude stadhuis in Wijk bij Duurstede, zegt zoals wij het allemaal ervaren: ‘Bij Schakel & Schrale is het werken eigenlijk heel gezellig. Je bent een team en je merkt niet veel verschil tussen uitvoerder, timmerman, projectleider of werkvoorbereider. Het is allemaal een.’

U heeft nog geen toestemming gegeven om de benodigde cookies te plaatsen. Accepteer de functionele cookies om deze video te kunnen bekijken.

En een warm hart voor historische panden, dat is wat al onze medewerkers ook gemeen hebben. Bijzondere gebouwen een tweede leven geven, is wat ons dagelijks drijft. In al onze projecten werken we met oog voor duurzaamheid, eigentijds comfort en individuele eisen van gebruikers. Zo maken we ons cultureel erfgoed weer klaar voor de toekomst.

Schakel & Schrale werkt aan projecten door heel Nederland. Onze organisatie is kleinschalig en plat, waardoor de lijntjes kort zijn. Je komt terecht in een team van ervaren en betrokken restaurateurs. En heb je nog geen ervaring in restauratie? Als erkend leerbedrijf bieden we studenten een praktijkopleiding aan, met zicht op een vast dienstverband.

Kijk voor onze actuele vacatures op: BAM Schakel & Schrale.