Funderingsherstel, wij zijn er thuis in....

De fundering bij oude panden is vaak een probleem, waardoor de panden beginnen te scheuren en te verzakken. Als restauratiebedrijf heeft Schakel & Schrale een ruime ervaring met het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan de fundering. Een vakkundige en snelle aanpak voorkomt oplopende kosten en verdere problemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als u wordt geconfronteerd met scheurvorming, deuren die klemmen of vloeren die tekenen van verzakking vertonen, is het de hoogste tijd dat u onze expertise inroept. Wij adviseren u over de aanpak van het funderingsprobleem en kunnen u helpen met alle procedures die moeten worden doorlopen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met het aanvragen van eventuele subsidies.

Hoe pakken we uw probleem aan?

Wij beginnen met het verwijderen van de begane grondvloer en rijden onze funderingsmachine uw pand in. Daarna boren we nieuwe palen. We boren tot een dieper gelegen dikke zandlaag voor een betere draagkracht. Wij rijden onze funderingsmachine weer het pand uit. Daarna vullen we de boorgaten met beton en wapening. Tenslotte storten we een nieuwe begane grondvloer. Samen met de funderingspalen en de muren vormen die een stabiele constructie. Het pand is nu deugdelijk gefundeerd en kan weer voor een heel lange tijd tegen een stootje. Ook heeft u de mogelijkheid om uw kelder iets te verdiepen en de stahoogte te verbeteren.