Vakbeurs MONUMENT

23 januari 2020 14:40 - Schakel & Schrale bv
Vakbeurs MONUMENT

Staat de Vakbeurs MONUMENT al in uw agenda van 2020? Ook wij zijn erbij van dinsdag 12 mei tot en met 14 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. MONUMENT richt zich specifiek op restauratie, onderhoud, herbestemming en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector duizenden professionals en monumenteigenaren die op zoek zijn naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Kennis delen

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector. 

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT wordt ondersteund door een sterk inhoudelijk programma. In op de beursvloer gelegen beurstheaters verzorgen kennispartners en exposanten een breed scala aan vrij toegankelijke symposia, lezingen en debatten.

Gelijktijdig met RENOVATIE

MONUMENT 2020 vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurs RENOVATIE; de vakbeurs voor sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren.

Beide beurzen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers die zich bijtijds voor-registreren. Voor meer informatie zie: https://www.monumentenbeurs.nl/nl/bezoeken/