Schakel & Schrale bij Erfgoedfair in Ede

6 oktober 2016 10:29 - Schakel & Schrale bv

Op zaterdag 5 november 2016 wordt de Erfgoedfair gehouden op het ENKA- terrein in Ede. Bent u een liefhebber van oude industriecomplexen, jaren ’30 woningen, landhuizen, kerken en ander erfgoed? Dan kunt u uw hart ophalen op deze Erfgoedfair. Op het gebied van lifestyle, restauratie, onderhoud en energiebesparing tonen diverse bedrijven wat zij u kunnen bieden. Van traditioneel vakmanschap en oude bouwmaterialen tot interieur. In combinatie met rondleidingen, thematische lezingen, boeiende workshops, een fototentoonstelling en een verrassend cateringaanbod beleeft u een informatieve en gezellige dag uit.

Schakel & Schrale is natuurlijk ook op deze dag aanwezig. Van 11.00 – 17.00 uur kunt u ons vinden in de stand van de Vakgroep restauratie. De gratis rondleidingen gaan uiteraard ook langs onze herbestemming van de Bitterzoutloods tot 15 prachtige woningen op het ENKA-terrein.

Schakel & Schrale is op dit moment hard bezig met de laatste werkzaamheden. Aankomende week staat binnen in de 15 woningen de afmontage E & W installaties, afhangen deuren en schilderwerk op het programma. Buiten de woningen wordt de laatste hand gelegd aan de bestrating en afschilderwerk. De werkzaamheden zijn te volgen op onze Facebookpagina. Op 5 november kunt u het eindresultaat bewonderen.