Lichtjesfeest Ockenburgh

8 december 2016 13:32 - Schakel & Schrale bv
Lichtjesfeest Ockenburgh

Op vrijdag 16 december 2016 wordt er een winterse lichtjesavond georganiseerd op Landgoed Ockenburgh te Den Haag. Iedereen is vanaf 16:30 uur welkom om te genieten van de kleinschalige kerstmarkt en kraampjes met winterse lekkernijen. Om 18:30 uur worden de lichtjes in de kerstboom aangestoken. U bent van harte uitgenodigd voor deze warme winterse avond!

Villa Ockenburgh

De festiviteiten vinden rondom de Kasserie naast Villa Ockenburgh plaats. Op dit moment voert Schakel & Schrale de cascorestauratie uit van deze 17e eeuwse villa. Het landgoed Ockenburgh is gelegen aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, dichtbij Kijkduin. Het landgoed en hoofdhuis dateren oorspronkelijk uit de zeventiende eeuw, maar de omgeving kent een veel langere bewoningsgeschiedenis. De gemeente Den Haag is bezig met een opwaardering van het landgoed en streeft naar een zorgvuldige transformatie ten behoeve van publieksgerichte functies.

Winterock

Naast de lichtjesavond wordt er vanaf 20 uur ook het Winterock festival georganiseerd op het landgoed. Een verrassend winterfestival in de sfeer van de Parade. Korte optredens op verschillende podia in de kasserie en de tent. Een mini-winter-lowlands met singer songwriters, koor, zangworkshops, meezingband en de blue grassband voor het echte dansfeest. De toegang tot de Winterock bedraagt 10 euro.